Kérdezhetném, melyik a kedvenc színed? Vagy: Melyik illik a ruhádhoz? Én ezt most mégis más szemszögből szeretném megközelíteni: Inkább azt kérdezem: Mi a GUA számod?

Lehet, hogy most sokan felkapják a fejüket, és visszakérdeznek: “Mi vaaaan?!” És sokan vannak olyanok is, akiknek ez a fogalom nem ismeretlen, sőt, csípőből kivágják: “Az enyém 6-os.”

A kínai asztrológia egyik fontos kiértékelése, mely meghatározza a személyes elemünket. Ugyanúgy, minta hogy a Feng Shui különböző életterületekre osztja a lakásunkat, és ahhoz különböző elemeket rendel, ugyanúgy tartozik hozzánk is egy elem, ami nem csak az mutatja meg, hogy melyik a legkedvezőbb irány számunkra, hová tegyük az ágyunkat, íróasztalunkat, hanem azt is megtudhatjuk, melyek azok a színek, amik erősítenek, vagy éppen gátolnak, romboló hatásúak. Tehát ennek fényében én azt javaslom, azt a színt válaszd, ami számodra a legkedvezőbb, ami erősít!

Ahhoz, hogy tudd, melyek a te színeid, meg kell határozni a GUA számodat, amire a születési dátumodra lesz szükség. Itt, e bejegyzés keretein belül nem szeretnék belemenni, ezt hogyan is kell kiszámolni, ezért ajánlom, keress egy kalkulátort, mely pillanatok alatt kidobja az eredményt! Nézd meg pl. ezt: GUA szám kalkulátor

Konkrétan öt elemről van szó: a föld, a fém, a víz, a fa, és a tűz

Ha a GUA számod

1-es, akkor elemed a víz. Színeid: fekete, kék

2-es vagy 8-as, akkor elemed a föld. Színeid: rózsaszín, narancs, sárga, terrakotta, barna, földszínek

3-as vagy 4-es, akkor elemed a fa. Színeid: zöld és árnyalatai

6-os vagy 7-es, akkor elemed a fém. Színeid: arany, ezüst, bronz, szürke, vas, réz, króm, fehér

9-es, akkor elemed a tűz. Színeid: piros, vörös, bordó, lila, bíbor

Készítettem egy táblázatot, melynek segítségével könnyedén el tudod dönteni, hogy az általad választott szín milyen hatással van rád:

ajanlo